NA TERENIE LUBLINA DOWOZIMY PRODUKTY OD 50ZŁ | DARMOWA WYSYŁKA OD 200ZŁ
Referencje / Opinie
5.0
powered by Facebook
Referencje / Opinie
Sylwia Wolanin
2021-01-28T10:48:55+0000
Magdalena Kisiel Polecam z całego serca ❤Świetna Instruktorka pełna wiedzy zapału i chęci przekazywania swoich umiejętności dalej!! Super uczy, tłumaczy jestem mega zadowolona! 🤗 Pełen profesjonalizm i przemiła atmosfera!! 🥰
Referencje / Opinie
Justyna Dadał
2019-12-05T11:44:36+0000
Wspaniały człowiek, cudowny instruktor, Polecam! 😍😍😍
Referencje / Opinie
Daria Kozieradzka-Wójtowicz
2019-08-23T15:36:06+0000
Magdalena Kisiel najlepsza i bardzo utalentowana instruktorka!!!!❤🤭 Zdobyłam ogrom wiedzy praktycznej i teoretycznej.Widzę ogromną różnicę w jakości i poprawności mojej pracy przed i po.Szczerze polecam szkolenia u Madzi.Dziękuję i do... zobaczenia! 😘read more
Referencje / Opinie
Ania Golis
2019-06-07T15:44:47+0000
Magda najlepsza instruktorka ever. Konkretna, rzetelna, miła, życzliwa. Gorąco polecam.
Referencje / Opinie
Katarzyna Kur
2019-02-03T13:46:46+0000
Magdalena Kisiel - Bardzo fajna instruktorka, miła, sympatyczna i pogodna. Odpowie na każde pytanie. Bardzo polecam. 😍
Referencje / Opinie
Aneta Wieczorek
2018-11-07T18:25:50+0000
Madzia jest mega cierpliwa, bardzo przyjazna i posiada ogromna wiedzę i umiejętności, które z łatwością przekazuje kursantkom. Byłam na kilku szkoleniach i na pewno wybiorę się do niej na kolejne. �
Referencje / Opinie
Asia Parczyńska
2018-10-10T18:19:01+0000
Szkolenie przyjemne z pożytecznym � Magda przekazuje wiedzę teoretyczna i praktyczną, odpowiada na wszelkie pytania. Produkty i markę znam i korzystam od dawna. Wracam od dawna a teraz z jeszcze większą przyjemnością � dziękuję!
Referencje / Opinie
Smoleń Ewa
2018-09-30T23:39:59+0000
Szkolenia u Magdy to sama przyjemność 🤩 ogrom wiedzy i pasji.. zawsze pomocna, wszystko pokazuje i tłumaczy aż się zrozumie przy tym niezwykle cierpliwa 🤩🤩 polecam gorąco i z pewnością wrócę 😊
Referencje / Opinie
Kl Ka
2018-09-08T20:53:17+0000
Szkolenia u Magdy to czysta przyjemność. Ma ogromną wiedze i doświadczenie. Ponadto świetnie tłumaczy i jest bardzo cierpliwa. Wszystkim polecam 😉
Referencje / Opinie
Monika Monika
2018-08-26T12:03:15+0000
Referencje / Opinie
Agata Piwowarek
2018-04-04T14:39:29+0000
Instruktorka utalentowana oraz kompetentna w przekazywaniu swojej wiedzy i umiejętności innym. Szczerze polecam! <3
Referencje / Opinie
Kasia Kręglicka
2018-02-12T20:06:48+0000
szkolenie super, ale nie było by takie gdyby nie Madzia- przesympatyczna, wspaniała osoba <3 ;)
Referencje / Opinie
Joanna Jankowska
2018-01-23T11:03:43+0000
Fajny pokaz 😉 super atmosfera
Referencje / Opinie
Aleksandra Budzyńska
2018-01-21T14:06:33+0000
Szkolenie na najwyższym poziomie. Wiedza instruktorki Madzi ogromna, wspaniale konkretnie wszystko wyjaśniła. Pierwszy raz spotkałam tak oddaną osobę kursantkom. Dziękuję za wszystkie wskazówki. 🙂 Widzimy się na następnych szkoleniach.... Pozdrawiam gorąco 😊😊read more
Referencje / Opinie
Jacek Zieliński
2018-01-21T11:40:03+0000
Referencje / Opinie
Monika Strońska
2018-01-15T09:26:31+0000
Referencje / Opinie
Анатолии Св
2018-01-03T16:33:14+0000
Referencje / Opinie
Marta Gajur
2017-10-11T14:37:04+0000
Świetna atmosfera! Szkolenie dopięte na ostatni guzik, Pani Magda wie o pazurkach wszystko�� i idealnie przekazuje swoją wiedzę �� na pewno jeszcze skorzystam z oferowanych szkoleń ��
Referencje / Opinie
Katarzyna Wolanin
2017-10-11T12:23:19+0000
Referencje / Opinie
Marek Dadał
2017-10-11T07:58:17+0000
Referencje / Opinie
Magda Gawron
2017-09-18T12:20:05+0000
Świetne szkolenie i świetna atmosfera 😜
Referencje / Opinie
Atka Ren
2017-09-18T08:42:01+0000
Referencje / Opinie
Agnieszka Gałecka
2017-08-13T07:43:44+0000
Szkolenia na najwyższym poziomie. Super atmosfera, smaczne przekąski. Instruktor Magda to bardzo pomocna i cierpliwa osoba. Dziękuję �
Referencje / Opinie
Edyta Królikowska
2017-06-13T18:13:56+0000
Referencje / Opinie
Katarzyna Nafalska
2017-05-23T21:00:08+0000
Referencje / Opinie
Barbara Puchala
2017-04-28T22:21:14+0000
Referencje / Opinie
Elżbieta Zawadzka
2017-04-27T20:37:40+0000
Bylam ,zobaczylam i wyszkolilam sie�Jestem bardzo zadwolona ze szkolenia jak rowniez z instruktorki Pani Madzi �przesympatyczna,mila,ciepla osoba jak rowniez ma anielska cierpliwosc zeby wszystko doskonale wytlumczyc�napewno jeszcze... wroce�Pozdrawiam ���read more
Referencje / Opinie
Robert Tomasz Maciejczyk
2017-04-12T17:04:58+0000
Referencje / Opinie
Joanna Pleskot
2017-04-01T15:47:57+0000
Polecam mega wybór wszystkiego co potrzebujecie w rozsądnych cenach. Dodatkowo obsługa doradzi we wszystkim�
Referencje / Opinie
Marta Alicja Górska
2017-03-14T12:21:22+0000
Super.polecam ����
Referencje / Opinie
Edyta Dragan
2017-03-06T17:05:11+0000
Super obsługa ���
Referencje / Opinie
Paulina Cieleń Instruktor LoveLash
2017-02-17T12:36:56+0000
Referencje / Opinie
Natalia Larina
2017-01-25T14:59:12+0000
Polecamy!
Referencje / Opinie
Silvia War
2017-01-23T10:22:08+0000
Referencje / Opinie
Ola Kloc
2016-12-12T18:45:19+0000
Najlepszy sklep w Lublinie, najlepsza obsluga i najlepszy szkoleniowiec <3 uwielbiam i polecam wszystkim!!!
Referencje / Opinie
Agula Agula Diablica
2016-11-23T20:36:35+0000
Referencje / Opinie
Aneta Włoch
2016-11-23T13:38:25+0000
Polecam!!!♡♡♡
Referencje / Opinie
Beata Gajewska
2016-11-22T00:41:28+0000
Next Reviews
Updating…
  • Brak produktów w koszyku.

OPINIE O NAS

Stylmed Lublin
5.0
Based on 83 reviews
powered by Facebook
Agata Wiktoria Goś
Agata Wiktoria Goś
2020-09-11T09:21:31+0000
Najlepsza hurtownia :)Pełen profesjonalizm, doradctwo.Szybki dowóz zamówieńSerdecznie polecam
Iwona Babik
Iwona Babik
2020-03-31T11:52:50+0000
Kochani z całego serca polecam. Miła obsługa, pomocna i w takim tempie jakim zostało zrealizowane zamówienie to jestem... w szoku;)))pozdrawiam Stylmed Lublin;)read more
Aneta Kwiatkowska
Aneta Kwiatkowska
2020-02-27T13:07:32+0000
Polecam szkolenia odbyte w centrum szkoleniowym Stylmed pod okiem Magdaleny Kisiel...bardzo miła atmosfera stanowiska... do pracy w pełni wyposażone, profesjonalne podejscie do każdej z kursantek. telebim gwarantuje że każda z uczestniczek kursu widzi dokładnie pracę pokazową.read more
Kinga Jakubowska
Kinga Jakubowska
2019-08-26T11:33:53+0000
świetna obsługa, bardzo dobry kontakt, polecam 👌👌
Ivan Fichuk
Ivan Fichuk
2017-08-03T14:16:45+0000
Paweł Kalin
Paweł Kalin
2018-06-13T21:01:57+0000
Wspaniali ludzie. Profesjonalizm, serdeczność i wielka klasa.
Elżbieta Szuster
Elżbieta Szuster
2018-05-13T20:44:24+0000
Katarzyna Koziejowska
Katarzyna Koziejowska
2018-04-18T07:41:56+0000
Monika Wolińska
Monika Wolińska
2018-02-28T18:14:54+0000
Profesjonalna obsługa i przemiłe Panie, jak najbardziej polecam �
Jacek Zieliński
Jacek Zieliński
2018-01-21T11:39:25+0000
Ola Pastuszak
Ola Pastuszak
2017-12-17T16:16:45+0000
Sofi Sahradyan
Sofi Sahradyan
2017-12-13T20:46:26+0000
Agnieszka Szafrańska
Agnieszka Szafrańska
2017-12-13T20:41:43+0000
Brys Domi
Brys Domi
2017-11-24T19:59:36+0000
Polecam w 100% szkolenia z Magdalena cudowna atmosfera i profesjonalne podejście do kursantów. Lepiej trafić nie... mogłam. Dziękuje za poświęcony czas i cierpliwość ����read more
Bożena Omiotek
Bożena Omiotek
2017-10-25T12:30:16+0000
Drążek Sylwia
Drążek Sylwia
2017-10-09T06:09:13+0000
Polecam ;)
Kamila Skoneczna
Kamila Skoneczna
2017-09-26T14:20:57+0000
Szkolenie super. Napewno wroce na inne szkolenia Do P. Magdy . Polecam jak najbardziej Stylmed
Katarzyna Dyzma
Katarzyna Dyzma
2017-08-08T12:41:18+0000
Agnieszka Szaron
Agnieszka Szaron
2017-08-08T10:44:15+0000
Magdalena Kaczmarek
Magdalena Kaczmarek
2017-08-06T18:02:54+0000
Dorota Rarak
Dorota Rarak
2017-08-03T20:58:09+0000
Polecam serdecznie hurtownię, bardzo miła obsługa, szeroki wybór asortymentu i atrakcyjne ceny. Szczególnie polecam... Panią Magdę i szkolenia przez nią prowadzone, wszystko super wytłumaczone. Na pewno będę wracać nie raz. Pozdrawiam serdecznie :-)read more
Adrianna Dolińska
Adrianna Dolińska
2017-07-29T07:49:25+0000
Agnieszka Kiczyńska
Agnieszka Kiczyńska
2017-06-19T17:35:42+0000
Szkolenie pierwsza klasa !!:)Pani Magda jest przesympatyczną i cierpliwą osobą,wszystko super wytłumaczone ,wiedza... przyswojona:) Na pewno będę wracać nie raz.Pozdrawiam, jeszcze raz dziękuję i do zobaczenia:)read more
Gosia Jankowska
Gosia Jankowska
2017-05-08T11:42:59+0000
Ana Słowikowska
Ana Słowikowska
2017-03-19T17:15:26+0000
Wspaniale szkolenie! Profesionalnie, miło, ciepła, przyjazna atmosfera. Instruktorka odpowiada cierpliwie na wszystkie... pytania :) � � � � a co najważniejsze duuuuzo praktyki!! � � � Madziu, dziękuje!!! Czuję się mega zainspirowana i naładowana pozytywna energia! Za tydzień działamy dalej :) � � � � � � oczywiście nie obyło się bez zakupów.. Bo tam poprostu nie da się wyjść bez jakiegoś cudenka. Uwielbiam te hurtownie za asortyment, ceny i doradctwo! �read more
Aleksandra Klucowicz
Aleksandra Klucowicz
2017-03-16T19:24:37+0000
Anna Ochal
Anna Ochal
2017-02-15T08:01:39+0000
Sadurska Kinga
Sadurska Kinga
2017-02-13T17:36:05+0000
Kamila Anna Ossowska
Kamila Anna Ossowska
2017-02-10T10:57:18+0000
Natalia Pietraszczyk
Natalia Pietraszczyk
2017-01-06T17:56:03+0000
Łukasz Jarmuł
Łukasz Jarmuł
2016-12-13T09:48:22+0000
Martyna Łabęcka
Martyna Łabęcka
2016-12-11T22:06:25+0000
Bardzo miła obsługa, szeroki wybór asortymentu i atrakcyjne ceny. Polecam! :))
Paulina On
Paulina On
2016-12-10T11:51:32+0000
Marta Maj
Marta Maj
2016-11-28T15:14:20+0000
Paula Nurzyńska
Paula Nurzyńska
2016-11-12T16:27:21+0000
Super szkolenie. Bardzo mi się podobało. Z pewnością zawitam tu nie raz � dziekuje za przekazana wiedze.
Marlena Kuryś
Marlena Kuryś
2016-11-03T20:34:27+0000
Sylwia Żakiewicz-Grządka
Sylwia Żakiewicz-Grządka
2016-10-28T11:38:07+0000
A ja polecam wszystkim Paniom . Bardzo mila obsluga ,wszystko zgodne z zamowieniem , fajne prezenty . W... przeciwienstwie do Ralpha ktory jest drozszy i prezenty oferuje smieszne . Za zakup na 1300zl dostalam reczniczek do rak a za kwote 800zl jednorazowe pilniczki 5cm dl 5milim szer ktore dalam do zabawy corce. Wiec polecam STYLMED . Szkoda ze wczesniej nie wiedzialam o tym sklepie .read more
Ewa Durakiewicz-Wartacz
Ewa Durakiewicz-Wartacz
2016-10-08T22:22:20+0000
Serdecznie polecam zarówno hurtownię jak i szkolenia!!!
Maja Rodak
Maja Rodak
2016-10-03T17:50:53+0000
Beata Gajewska
Beata Gajewska
2016-09-24T16:50:37+0000
Angelika Plakut
Angelika Plakut
2016-09-22T17:19:56+0000
Justyna Chudzik
Justyna Chudzik
2016-09-20T14:29:07+0000
Idealna i bardzo miła obsługa, dojazd do klienta na czas i dodatkowe rady Panów kierowców ☺ jestem bardzo zadowolona ☺... szczerze polecam ☺read more
Paulina Abratkiewicz
Paulina Abratkiewicz
2016-09-16T15:19:11+0000
Szkolenie metoda akrylowa super pod względem przekazywanej wiedzy i miłej atmosfery � polecam gorąco �
Katarzyna Nafalska
Katarzyna Nafalska
2016-09-13T06:37:14+0000
Karolina Roman
Karolina Roman
2016-08-30T08:59:39+0000
Bardzo miła obsługa, szeroki wybór asortymentu i atrakcyjne ceny. Polecam! ;)
Agnieszka Gałecka
Agnieszka Gałecka
2016-08-24T19:40:17+0000
Super sklep i miła obsługa. Polecam
Paulina Małek
Paulina Małek
2016-08-16T11:13:40+0000
Bardzo żałuję że nie ma was w Biłgoraju. Wszystko czego potrzebowałam w jednym miejscu. Obsługa cudowna,Panie... uśmiechnięte i miłe.Zakupy w takim miejscu naprawdę się kocha.!read more
Maria Wyroślak
Maria Wyroślak
2016-08-16T07:34:05+0000
Ewelina Duma
Ewelina Duma
2016-08-12T08:51:26+0000
Małgorzata Kozioł
Małgorzata Kozioł
2016-07-17T13:26:08+0000
Justyna Maksymiuk
Justyna Maksymiuk
2016-07-13T10:59:02+0000
Kasia Ruda
Kasia Ruda
2016-07-06T13:10:01+0000
Dzisiaj robilam zakupy przez telefon, bardzo kompetentna pani,a do tego przemila udzielila wyczerpujacej odpowiedzi ... na kazde moje pytanie , jestem meega zadowolona :)read more
Marta Alicja Górska
Marta Alicja Górska
2016-06-07T11:38:09+0000
Bardzo,bardzo zadowolona od dłuższego czasu jestem stała klientka
Marta Wolowska
Marta Wolowska
2016-05-24T16:53:10+0000
Super obsługa i sklep byłam ostatnio i napewno znów wrócę .
Kamila Mazlis
Kamila Mazlis
2016-05-18T08:46:32+0000
Dmnka Kopiwoda
Dmnka Kopiwoda
2016-04-11T09:47:58+0000
Agnieszka Wawrzysiuk
Agnieszka Wawrzysiuk
2016-04-08T20:26:11+0000
Wiśniewska-Rojek Justyna
Wiśniewska-Rojek Justyna
2016-04-05T06:41:15+0000
Szkolenie w Stylmed jest super, miła atmosfera, instruktorka umie przekazać widzę i oczywiście sklep bardzo dobrze... zaopatrzony Polecam wszystkimread more
Sylwia Ewa Kaliszyk
Sylwia Ewa Kaliszyk
2016-03-05T21:43:42+0000
Baaaaardzo miła obsługa, otrzymałam odpowiedź na każde pytanie odnośnie stylizacji paznokci. Gorąco polecam ;-)
Dorota Janczura
Dorota Janczura
2016-03-05T12:29:21+0000
Hurtownia ze świetnym asortymentem, przemiła i kompetentna obsługa. Aż chce się tu po prostu wracać! :) Nie miałam... jeszcze okazji brać udziału w szkoleniu, ale jestem pewna, że kiedyś się na nie zdecyduję ;)read more
Andrzej Kowalczyk
Andrzej Kowalczyk
2016-02-29T12:00:38+0000
Joanna Kołtowska
Joanna Kołtowska
2016-02-29T09:55:45+0000
Doskonale zaopatrzony sklep, bardzo przystępne ceny ! Uwielbiam robić zakupy kosmetyczne w Stylmed:)
Katarzyna Anna Szalak
Katarzyna Anna Szalak
2016-02-27T20:26:34+0000
Zachęcam wszystkich do skorzystania ze szkoleń w firmie Stylmed. Pani Magda jest świetną instruktorką i bardzo... sympatyczną osobą. Na pewno spotkamy się jeszcze na innych szkoleniach. :) Dziękuje i Pozdrawiam.read more
Marta Jeżowska-Tiede
Marta Jeżowska-Tiede
2016-02-27T20:18:14+0000
Rewelacyjnie zaopatrzona hurtownia! Asortyment z najwyższej półki, a sprzedawcy znają swój towar. Można zdecydowanie... zakupić wszystkie potrzebne rzeczy w miłej atmosferze :) pozdrawiam i polecam!read more
Agnieszka Gieroba
Agnieszka Gieroba
2016-01-07T13:57:24+0000
Marzena Królik
Marzena Królik
2016-01-04T20:57:08+0000
Dzisiejsze zakupy bardzo udane,profesjonalna obluga i jeszcze z dowozem do gabinetu :) żel blush rewelacja
Kinga Rorat
Kinga Rorat
2016-01-03T17:38:39+0000
Iwona Pawlos
Iwona Pawlos
2015-12-14T17:50:56+0000
Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia bardzo miła atmosfera i pełen profesjonalizm,sporo nabytej wiedzy, mam nadzieję... że to nie ostatnie nasze spotkanie :-).read more
Ewelina Majak
Ewelina Majak
2015-11-28T17:39:00+0000
Swietne szkolenie i na pewno nie ostatnie :)
Justyna Grobel
Justyna Grobel
2015-11-10T20:40:51+0000
Szczerze polecam! Wiedza jaką nabyłam podczas szkolenia jest bezcenna.Madzia jest najlepszą instruktorką jaką do tej... pory poznałam, anielska cierpliwość, mnóstwo przekazanej wiedzy, oraz przesympatyczna atmosfera.Obsługa w sklepie doskonała! Produkty pierwsza klasa :) Jestem bardzo zadowolona. Na pewno nie będzie to jedyne szkolenie z jakiego skorzystałam.read more
Agata Szkołut
Agata Szkołut
2015-11-10T10:46:41+0000
Polecam :)
Gabi Kachniarz
Gabi Kachniarz
2015-11-05T14:47:05+0000
Beata Agnieszka
Beata Agnieszka
2015-10-10T17:06:57+0000
Karolina Wrońska
Karolina Wrońska
2015-09-23T20:00:51+0000
Świetne i profesjonalne szkolenia. Jestem mega zadowolona. Magda jest super instruktorem :)
Łukasz Bobrowski
Łukasz Bobrowski
2015-08-30T16:43:46+0000
Żona zadowolona !
Natalia Dudek-Mitura
Natalia Dudek-Mitura
2015-07-17T07:42:46+0000
Joana Kalita
Joana Kalita
2015-07-06T17:27:26+0000
Daria Jakubowska
Daria Jakubowska
2015-06-23T17:51:35+0000
Polecam! Bardzo miła obsługa, profesjonalne produkty.
Natalia Pasieczna
Natalia Pasieczna
2015-03-24T10:59:33+0000
Agnieszka Kuczaj
Agnieszka Kuczaj
2015-03-03T20:10:17+0000
Asia Parczyńska
Asia Parczyńska
2014-12-12T11:38:17+0000
Next Reviews

x